Zangles en zangworkshops in Rotterdam

In de zanglessen en zangworkshops van Studio143 leer je je stem goed kennen. Alle klanken die je wilt maken worden serieus genomen. Je krijgt de ruimte om deze uit te proberen. De focus ligt op de zangexpressie, op het uitzingen en overbrengen van de boodschap en het gevoel dat in een lied verborgen is.

Veel ruimte voor emoties en passie!

Het aanleren van de technische vaardigheden vindt Studio143 belangrijk, al is het maar een middel om tot de kern van de zang te komen. Daarom kiest Studio143 bij voorkeur voor de oefeningen die een theatrale achtergrond hebben. Deze oefeningen warmen niet alleen de stem op, ze activeren heel het lichaam, leggen de nadruk op communicatie en dagen uit om je eigen grenzen te verleggen. Vooral in het werk met kinderen en jongeren kiest Studio143 voor een combinatie van zang en theater.

Zingen in het Spaans

Een interessante zangworkshop voor iedereen die zin heeft in zingen en voorkeur voor de Spaanstalige liederen heeft. De focus ligt vooral op het heerlijk samen zingen, maar er wordt ook uitgelegd wat de gezongen teksten betekenen.

Prijs: €130 t/m 15 personen (excl. BTW)
Duur: 90 min.
Dag/Tijd: in overleg
Locatie: in company, Rotterdam – Zuid/Charlois of Rotterdam Centrum

Wereldmuziek

Aanbevolen voor liefhebbers van muziek afkomstig uit verschillende culturen, die niet bang zijn hun tong te breken en hun hart te openen voor de rijke wereldfolklore. Tijdens deze workshop worden er liederen gezongen die een unieke emotionele en persoonlijke lading hebben, unisono en meerstemmig.

Prijs: €130 t/m 15 personen (excl.BTW)
Duur: 90 min.
Dag/Tijd: in overleg
Locatie: in company, Rotterdam – Zuid/Charlois of Rotterdam Centrum

Zangworkshop op maat

Studio143 staat klaar om een workshop op maat in overleg met jou voor te bereiden. Wil je een zangworkshop voor een groep medewerkers organiseren of een zangfeest voor een groep vrienden, neem contact met mij op.

Prijs: €130 (excl. BTW) t/m 15 personen + €5 voor elke volgende deelnemer
Duur: 90 min.
Dag/Tijd: in overleg
Locatie: in company, Rotterdam – Zuid/Charlois of Rotterdam Centrum

Zang Privé: Solo/Duo/Trio in Rotterdam

Tijdens privé-, solo-, duo- of trio-zanglessen wordt het repertoire zorgvuldig naar smaak en preferenties van de deelnemer(s) gekozen. Er wordt gewerkt aan de interpretatie van de gezongen liederen en aan de zangtechniek: ademsteun, articulatie, bereik en volume.

Zang Solo
Dag/Tijd: dinsdag en/of vrijdag overdag
Prijs: €36 per lesuur

Zang Duo
Dag/Tijd: dinsdag en/of vrijdag overdag
Prijs: €25 per lesuur per persoon

Zang Trio
Dag/Tijd: dinsdag en/of vrijdag overdag
Prijs: €16 per lesuur per persoon

Locatie:
Studio aan de Dijk, Rotterdam – Zuid/Charlois

Aanmelden